AKMIR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 403 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Akmir. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 8:46 Duurde ruim 110 minuten voordat wij ons eten koud ontvingen. Ik denk dat hierbij alles gezegt is.
27 mei 2024 om 21:56 Ik had honger en bestelde na lange tijd een kapsalon. Wellllllllllll, heerlijkkkkkkkk! Bezorger was er veel eerder dan aangegeven en heb mijn buikje rond gegeten!!
26 mei 2024 om 10:27 Was weer heerlijk.
23 mei 2024 om 1:55 Duurde anderhalf uur voordat het eten aankwam, eten was bijna koud, vlees was taai en niet te eten.
13 mei 2024 om 16:34 All this years that we order from Akmir is for the stable quality and delivery time . Its always diccent and always as we expect . Really nice kapsalon , durum and even the fried chiken .
21 apr 2024 om 22:38 Best in town.
18 apr 2024 om 19:59 Het hele pand heeft heerlijk gegeten!
18 apr 2024 om 19:28 Lekker eten. De tijd van bestelling klopte niet was half uur later
18 apr 2024 om 11:52 Lekker gegeten. En snel bezorgd door een vriendelijke bezorger!!
5 apr 2024 om 23:06 Was weer heerlijk.
5 apr 2024 om 20:53 Eten was heerlijk alleen niet warm.
3 apr 2024 om 4:00 Eten was net niet echt warm. Broodje was te ver open gesneden waardoor alles eruit viel. Smaakte wel goed.