AKMIR

AKMIR De Lekkerste kapsalon van Leiden en omgeving!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 209 beoordelingen
23 jan 2022 om 11:34 Bijna 2 uur op ons eten zitten wachten. Dus om 2 uur s’nachts pas ons eten binnengekregen terwijl de oorspronkelijke bezorgtijd 15-30 min was. Eten was ook nog eens vies en half koud.
22 jan 2022 om 12:33 Het duurde 1,5 uur voordat de bestelling bezorgd wordt (zonder dat we hiervan op de hoogte gesteld waren), erg ontevreden hierover!
13 jan 2022 om 0:56 Lekkere kapsalon
9 jan 2022 om 22:32 Het deeg van de pizza was taai. Smaak was wel oké, maar niet bijzonder lekker. Hier bestellen we niet nog een keer. Ik kreeg een sms dat de bezorging 62 minuten zou duren, maar de bezorger was er al na 20 minuten. Dat was top.
9 jan 2022 om 22:04 Turkse pizza was koud en er zaten haren in. Dus zelf maar een boterham genaakt. Niet gebeld, ik had geen zin om weer een uur te wachten op eten. Geen goede ervaring dus.
7 jan 2022 om 23:50 Top, zoals altijd. Lekkere kapsalon.
6 jan 2022 om 23:01 Eten was heerlijk, maar bezorgingstijd was abnormaal lang, nl 3x zo lang als adverteerd
6 jan 2022 om 21:50 Van extra kaas niet veel te merken Maar verder prima döner.
6 jan 2022 om 21:23 Gewoon top weer
5 jan 2022 om 9:05 Lekkerste Turkse pizza + döner die ik ooit heb gegeten, daarnaast de knoflooksaus van hun is echt heaven, te lekker voor woorden. & snelle berzorging. Als't kon gaf ik 7 sterren ipv 5
1 jan 2022 om 21:06 Had een kip kapsalon , die was heel goed en de patat zelfs nog knapperig!
30 dec 2021 om 19:59 Bezorging was prima. Sneller dan van te voren aangegeven. Eten was wel slecht, leek alsof de broodjes in de magnetron waren opgewarmd en kregen er geen sambal en knoflooksaus bij. Alleen maar harde stukken vlees. Wel zonde